Bakcursussen

Bananenbaksel

Glutenvrij bananenbaksel
Je kunt de video bekijken zodra je deze hebt
aangeschaft en je bent ingelogd op deze website.

Bananenbaksel

Glutenvrij bananenbaksel
€ 2,75
bij aankoop van 2 cursussen €2,50
bij aankoop van 4 en meer €2,-
+ in winkelwagen
Omschrijving video:

Buiten dat dit bananenbaksel heerlijk is, is het ook een goede manier om je overrijpe bananen te gebruiken. Dit baksel is glutenvrij omdat ik boekweitmeel heb gebruikt. En de bijzondere twist is dat er Tequila in zit; de alcohol verdampt uiteraard en de frisse smaak proef je terug.

Verwarm de oven voor op 175C op de normale functie.

In dit recept gebruik ik een rechthoekige bakvorm, dat is natuurlijk niet verplicht. Zorg dat je bakingrediënten altijd op kamertemperatuur zijn. Dus haal je eieren op tijd uit de koelkast.

Nodig voor het bananenbaksel:

  • 4 rijpe bananen
  • 175 gr. boekweitmeel
  • 2 theelpl. bakpoeder
  • 1 theelpl. baking soda
  • 2 theelpl. kaneel
  • zout
  • 1 eetlpl. verse gember geraspt
  • 1 bio citroen (je gebruikt wat sap en raspt de schil)
  • 2 bio of scharrel eieren
  • een handvol hele amandelen
  • 125 gr. frambozen (als het niet het seizoen is dan laat je ze weg, dan zou je ook stukjes appel kunnen gebruiken)
  • 150 gr. kokosbloesemsuiker
  • 125 gr. kokosolie 
  • een scheut Tequila
  • een beetje bio roomboter om de vorm in te vetten, je kunt ook kokosolie gebruiken.
Inspirerend Gezond Lekker Origineel

Aanbevolen combinatie:

2,75
Kersencakejes van speltmeel
Kersencakejes van speltmeel met munt
lees meer…
2,75
Bramen-chocoladetaart
Roze bramentaart met witte thee
lees meer…
2,75
Pindakaaskoeken
Glutenvrije pindakaaskoeken met lavendel
lees meer…

Contact met Els

E-mail: info@madebyels.nl
KvK: 78565650
BTW: NL003348570B67